Satin Paint

Satin Paint Annie Sloan

Το Annie Sloan satin paint είναι ένα χρωμα για μεταλλικές εσωτερικές επιφάνειες, για πόρτες και κάσες και συμπληρώνει ιδανικά το Wall paint της Annie Sloan. Η απαλή του γυαλάδα το διαφοροποιεί από το Chalk Paint της Annie Sloan και δεν χρειάζεται κερί η βερνίκι για προστασία

Pure

Satin Paint

Το Pure Annie Sloan Satin Paint ονομάστηκε έτσι επειδή είναι ένα αληθινό, καθαρό, άχρωμο λευκό που περιέχει μόνο λευκές χρωστικές. Ζωντανό στην αυθεντικότητά του, αλλά χωρίς καθόλου την ψυχρότητα ενός «λαμπερού» λευκού σε μπλε απόχρωση. Λόγω της φύσης του χρώματος (χωρίς χρωστικές ουσίες) μπορεί να απαιτηθούν πρόσθετες στρώσεις για να επιτευχθεί η αδιαφάνεια. Θα δώσει όμως ένα φρέσκο τελείωμα στο σοβατεπί σας. Χρησιμοποιήστε το με το Upstate Blue για να δημιουργήσετε μια παραδοσιακή γουσταβιανή ή σουηδική εμφάνιση.

750ml

Old White

Satin Paint

Το Old White Annie Sloan Satin Paint είναι ένα κλασικό, ευέλικτο λευκό, ελαφρώς ψυχρού τόνου. Είναι η απόχρωση Chalk Paint με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Εμπνευσμένο από το χρώμα του παραδοσιακού gesso και της εκλεπτυσμένης κιμωλίας, είναι ένα απαλό λευκό με έντονο χαρακτήρα. Λειτουργεί με κάθε χρώμα και είναι μια ασφαλής επιλογή με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση. Χρησιμοποιήστε το με το Oxford Navy ή το Aubusson Blue για να δημιουργήσετε έναν μεγάλο αλλά άνετο χώρο.

750ml

Original

Satin Paint

Το Original Annie Sloan Satin Paint είναι το πιο ζεστό από τα λευκά μας. Αυτό το επιεικώς κρεμώδες λευκό ταιριάζει ιδιαίτερα με το Carnaby Yellow ή τo Old Ochre. Χρησιμοποιήστε το σε δωμάτια με βόρειο προσανατολισμό ή σε δωμάτια με περιορισμένο φυσικό φως για να προσδώσετε λίγη επιπλέον ζεστασιά.

750ml

Canvas

Satin Paint

Ένα όμορφα σύνθετο μπεζ-λευκό, το Canvas Annie Sloan Satin Paint είναι ένα οργανικό, ουδέτερο χρώμα στην απόχρωση του στόκου. Είναι εμπνευσμένο από το χρώμα που δημιουργείται από την ανάμειξη λευκών χρωστικών με ακατέργαστη χρωστική ουσία κεχριμπαριού. Ταιριάζει με το Canvas Wall Paint Annie Sloan ή για να κάνει αντίθεση και να δώσει την μέγιστη απόδοση μπορείτε να το συνδυάσετε με έντονες και φωτεινές αποχρώσεις.

750ml

Chicago Grey Satin Paint

Το Chicago Grey Annie Sloan Satin Paint είναι ένα κομψό σύγχρονο γκρι. Οι μπλε αποχρώσεις δίνουν σε αυτό το κλασικό γκρι ένα καθαρό, αρχιτεκτονικό πλεονέκτημα. Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε σοβατεπί και φρεζαρίσματα για να δώσει μια καθαρή, μοντέρνα και κατευθυντική αίσθηση σε έναν χώρο.

750ml

French Linen Satin Paint

Το French Linen Annie Sloan Satin Paint είναι ένα ζεστό, καθησυχαστικό, γεμάτο σώμα γκρι. Είναι ένα ευέλικτο γκρι με διακριτικές καφέ αποχρώσεις, που μερικές φορές αναφέρεται ως “greige” και είναι εμπνευσμένο από τους κλασικούς αγροτικούς και Γουσταβιανούς γαλλικούς εσωτερικούς χώρους.
750ml

Graphite

Satin Paint

Μια διαχρονικά δημοφιλής απόχρωση εσωτερικών χώρων, το Graphite είναι ένα σκούρο γκρι με υφή στο χρώμα των πινάκων κιμωλίας. Εμπνευσμένο από μολύβια σχεδίασης με γραφίτη, το βάθος του χρώματος και η σαγηνευτική λάμψη του Graphite Annie Sloan Satin Paint θα αναδείξουν υπέροχα άλλα χρώματα.
750ml

Athenian Black Satin Paint

Το Αthenian Black Annie Sloan Satin Paint είναι ένα τέλειο, γυαλιστερό, μαύρο χρώμα. Ιδανικό για να προσθέσετε δράμα, να κάνετε μια μονόχρωμη δήλωση στα ντουλάπια της κουζίνας ή να κάνετε αντίθεση με άλλα χρώματα, αυτή η απόχρωση εμπνεύστηκε από τις φιγούρες που ζωγραφίστηκαν στα αρχαία ελληνικά μελανόμορφα αγγεία.
750ml

Oxford Navy Satin Paint

Το Oxford Navy Annie Sloan Satin Paint είναι ένα δυνατό, όμορφο, κλασικό, μπλε ναυτικό χρώμα. Θα φέρει πλούτο, δράμα και πολυτέλεια σε έναν χώρο χωρίς τις προκλήσεις που συνδέονται με τις statement αποχρώσεις. Εν μέρει εμπνευσμένο από τις βαφές indigo blue που χρησιμοποιούνται στα παραδοσιακά ινδικά υφάσματα και το μπλε μελάνι των στυλό των φοιτητών και μελετητών της Οξφόρδης.
750ml

Cotswold Green Satin Paint

Το Cotswold Green Annie Sloan Satin Paint είναι ένα όμορφο πράσινο του φασκόμηλου εμπνευσμένο από το χρώμα της εξωτερικής βαφής της ομώνυμης γραφικής αγροτικής περιοχής του Ηνωμένου Βασιλείου. Λειτουργεί όμορφα ως ευέλικτο, κολακευτικό, πολύπλοκο πράσινο με οργανικά υλικά όπως πέτρα, σχιστόλιθο και ψάθα.

750ml

Pemberley Blue Satin Paint

Το Pemberley Blue Annie Sloan Satin Paint είναι ένα εκλεπτυσμένο και κομψό παστέλ μπλε, εμπνευσμένο από το μπλε του κελύφους των αυγών και χρησιμοποιείται πολύ συχνά σε αρχοντικά κατά την περίφημη περίοδο της Αντιβασιλείας. Αυτό το μπλε μεγιστοποιεί τον χώρο λόγω των υπολειπόμενων ιδιοτήτων του ενώ μια γενναιόδωρη βοήθεια πράσινης και λευκής χρωστικής ζεσταίνει και μαλακώνει το μπλε.

750ml

Knightsbridge Green Satin Paint

Το Knightsbridge Green είναι ένα εκπληκτικά δυνατό, πλούσια χρωματισμένο, πράσινο του δάσους. Αυτή το πράσινο είναι εν μέρει εμπνευσμένο από το καταπράσινο των βοτανικών προϊόντων και από την πολιτειακή βικτοριανή κομψότητα των ανδρικών λεσχών της αρχής του αιώνα.

750ml

Pointe Silk

Satin Paint

Ένα μαλακό, απαλό ροζ με δροσερό τόνο, το Pointe Silk είναι εμπνευσμένο από τον όμορφο χρωματικό τόνο των παπουτσιών μπαλέτου. Η ελαφριά λάμψη του Satin Paint ταιριάζει τέλεια σε αυτό το απαλό ροζ.

750ml

Carnaby Yellow

Satin Paint

Το Carnaby Yellow Annie Sloan Satin Paint είναι ένα πλούσιο χρωματισμένο μουσταρδί- κίτρινο εμπνευσμένο από το βάθος του σαφράν, των μπαχαρικών και της κίτρινης ώχρας. Το όνομα παραπέμπει στο Swinging Sixties cool αυτής της γήινης ηλιοφάνειας. Εξαιρετικό σε έπιπλα, ντουλάπια κουζίνας και σοβατεπί.
750ml